”Bestia” Land Rover 6×6 care ”mănâncă pe pâine” cele mai tari SUV-uri. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 7 ani Știri auto

 


După ce am văzut prototipul Dustruck (adică Duster-ul cu 6 roţi) şi TOP 6: cele mai ciudate maşini cu 6 roţi din lume, am mai găsit încă un model din această categorie spre care merită să ne îndreptăm atenţia: LAND ROVER DEFENDER 6X6.

Dacă SUV-urile ni se pare nişte maşini sigure, putem spune că acest Land Rover le bate la fundul gol, ca să folosim o expresie din popor. 

Această ”bestie” pe şase roţi a fost construită de firma britanică Kahn Design, care a intrat în ring alături de rivali precum Brabus, cu o versiune alungită a lui Land Rover Defender pe care l-a numit Flying Huntsman. 

Flying Huntsman are un motor pe benzină de 6200 cm3, şi o cutie automată ce transmite către toate cele şase roţi cei 500 de cai putere. La exterior a fost vopsită cu o superbă culoare Volcanic Rock Satin. 

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide