Bitdefender devine partener oficial al Scuderiei Ferrari în Formula 1

Autor: Adrian Somai 01 oct. 2022 Știri auto

Bitdefender anunță semnarea unui parteneriat multianual cu Scuderia Ferrari în Formula 1, logo-ul producătorului român de soluții de securitate cibernetică urmând să apară pe căștile piloților Charles Leclerc și Carlos Sainz, pe monopostul F1-75 condus de aceștia, pe costumele de curse și pe uniformele purtate de toți membrii echipei.

Logo-ul Bitdefender va putea fi văzut pe căștile celor doi piloți Ferrari și pe monopostul condus de aceștia chiar din acest an, începând cu Marele Premiu de la Singapore. Apoi, logo-ul companiei românești va apărea pe costumele de curse și pe uniformele Scuderiei Ferrari începând cu prima etapă a sezonului următor.

Bitdefender se va implica, de asemenea, și în diverse activități de marketing, printre acestea fiind incluse și mai multe întâlniri private cu piloții Charles Leclerc și Carlos Sainz și cu membrii echipei tehnice. Totodată, cei de la Bitdefender vor avea acces la boxe și vor putea participa la tururi ale fabricii și la alte activități exclusive organizate de Scuderia Ferrari.

Lider recunoscut în domeniul securității IT

De partea cealaltă, Ferrari va utiliza și va evalua produsele și serviciile de securitate cibernetică oferite de Bitdefender, urmând a le include în activitatea sa de zi cu zi. Bitdefender este un nume care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare în ziua de astăzi, devenind în timp un lider absolut în domeniul securității IT. Bitdefender oferă soluții de securitate cibernetică cu eficiență, performanță și ușurință de utilizare de vârf pentru companiile mici și mijlocii, pentru companiile mid-market și pentru utilizatorii individuali.

Mattia Binotto, Team Principal și managing director în cadrul Scuderiei Ferrari, s-a declarat extrem de încântat de noul parteneriat parafat cu românii de la Bitdefender: „Suntem încântaţi să fim în acest nou parteneriat cu Bitdefender, cu care împărtăşim valori precum cel mai înalt nivel de eficienţă tehnologică, căutarea excelenţei în performanţă şi o cultură a securităţii. Este o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere precum Bitdefender, o companie inovatoare şi foarte apreciată pentru profesionalismul şi fiabilitatea sa”.

Sursa: Bitdefender 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bitdefender


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide