Black Edition, un nou nivel de echipare pentru SUV-ul Honda CR-V

Autor: Marius Vișan 20 iun. 2020 Știri auto

Honda a introdus un nou nivel de echipare pentru gama SUV-ului CR-V denumit Black Edition. Această opțiune este disponibilă, deocamdată, doar în Japonia.

Disponibil începând cu 19 iunie, CR-V Black Edition are un aspect foarte sobru. Disponibil cu jante din aluminiu de 18 inch vopsite în negru, faruri și blocuri optice spate cu aspect închis la culoare, precum și elemente exterioare cromate pentru grilă, dar și o emblemă Black Edition.

Intră în galeria foto

În interior, Honda CR-V Black Edition este dotată cu scaune din piele ce poartă logo-ul Black Edition. Panourile ușilor, mânerele și căptușeală neagră pentru acoperiș oferă mașinii un aspect mult mai elegant la interior.

Honda CR-V Black Edition este disponibil cu două motoare

Un CR-V cu pachetul Black Edition poate fi configurat fie cu motorul pe benzină turbo de 1,5 litri, fie cu un sistem hibrid ce include un motor de 2.0 litri, sistem ce a fost redenumit e:HEV.

Alte modificări ale liniei CR-V includ introducerea semnalelor secvențiale pentru partea din spate și volan încălzit, ca dotări disponibile în standard. În plus, Honda a adăugat, de asemenea, trei noi nuanțe în paleta de culori, o nouă tapițerie din țesătură / piele, un volan revizuit și scaune din spate încălzite.

Cel mai accesibil exemplar costă aproximativ 31,500 de euro

Prețurile pentru Honda CR-V Black Edition pornesc de la 3.774.100 de yeni (31,500 de euro) pentru modelul cu motor de 1.5 litri în configurația cu tracțiune roți din față. Honda CR-V cu e:HEV Black Edition poate fi cumpărat de la un preț de 4.338.400 de yeni (36.200 de euro), în timp ce tracțiunea integrală este disponibilă pentru toate variantele dar cu costuri suplimentare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide