Cel mai mare blocaj rutier din istorie? Șoferii au petrecut 11 ore pe drumul de la birou spre casă

Autor: Elena Luchian 28 aug. 2021 Știri auto

Acesta ar putea fi cel mai mare blocaj rutier din istorie. Șoferii au petrecut chiar și 11 ore pe drumul de la birou spre casă. Unii dintre ei au ales să-și parcheze mașinile și să aștepte degajarea traficului.

GALERIE FOTO

Un blocaj rutier de proporții s-a format pe Mombasa Road din Nairobi. Este autostrada principală a metropolei. Și intrările și ieșirile sale au fost blocate de un număr semnificativ de mașini.

Locuitorii din capitala Kenyei au petrecut ore în șir în coloană după ce au plecat de la serviciu către locuințele lor. Descurajați de numărul mare de mașini, unii au ales să parcheze și să doarmă pentru ca, în dimineața următoare, să o ia din nou spre serviciu, în sens opus.

Cei care s-au ambiționat să ajungă acasă au ajuns la timp pentru micul dejun și pentru a pleca din nou.

Potrivit BBC, Nairobi este celebru pentru problemele majore care afectează traficul. Coloana formată joi depășește însă, orice altă aglomerație de mașini înregistrată în metropola kenyană.

Mai multe companii au decis ca angajații să lucreze de acasă după acest blocaj rutier uriaș

Rețelele de socializare sunt pline de imagini publicate de șoferii supărați. Mai multe companii au decis ca vineri, angajații lor să lucreze de acasă.

Acest blocaj rutier este justificat de construcțiile care se efectuează în zonă. Autoritățile construiesc un nou drum expres care va fi conectat cu autostrada. Atunci când va fi finalizat, acesta va avea o lungime de 27 de kilometri și va prelua o parte din traficul de pe autostradă. Autoritățile estimează că, în zilele care urmează, s-ar putea forma ambuteiaje asemănătoare. Un accident produs în după-amiaza zilei de joi a înrăutățit situația.

Sectorul de drum în care șoferii au petrecut cel mai mult timp se află între centrul orașului Nairobi și suburbiile din estul său.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide