BMW a anunţat când se va lansa noua generaţie M5. Iată teaser-ul care-ţi face ecranul să vibreze – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 aug. 2017 Știri auto
BMW a anunţat când se va lansa noua generaţie M5. Iată teaser-ul care-ţi face ecranul să vibreze – VIDEO

BMW a anunţat pe pagina oficială de Facebook data la care va fi lansată noua generaţie M5. Este vorba de 21 august. Pe lângă dată, nemţii au mai publicat şi un teaser de câteva secunde cu noul M5. INCREDIBIL pare să fie cuvântul care descrie cel mai bine noul venit în familia BMW. 

A şasea generaţie a acestui model vine în premieră cu sistemul M xDrive, a cărui tehnologie de tracţiune integrală îl fac extrem de dinamic.

Noul BMW M5 va avea un motor V8 de 4,4 litri cu tehnologie M TwinPower Turbo. Consumul mediu mixt va fi de 10,5 l/100 km şi emisii CO2 combinatede 241 g/km .

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide