BMW a început producţia noului model Seria 7 – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 12 mart. 2019 Știri auto

Producţia noului model BMW Seria 7 a început la fabrica constructorului din Dingolfing în urmă cu câteva zile. La aproape 3 ani şi jumătate de la lansarea generaţiei anterioare, modelul de top BMW a fost revizuit.

BMW Seria 7 a intrat în producţie în 1977, iar peste 1,9 milioane de exemplare au fost construite la fabrica din Dingolfing (Germania). Marea majoritate a modelelor Seria 7 construite aici merg la export, iar anul trecut 9 din 10 astfel de modele ieşite de pe linia de producţie au luat calea exportului. O destinaţie importantă este piaţa auto din China, unde anul trecut au fost vândute peste 44% din maşinile constructorului german.

Noul BMW Seria 7 va continua să fie disponibil în două variante de ampatament, cea lungă având în plus 14 cm. Mai mult de trei sferturi dintre clienţii de Seria 7 aleg această variantă, pentru spaţiul suplimentar oferit în partea din spate.

În premieră, BMW Group va oferi propulsie hibridă compusă dintr-un motor electric alături de un motor în şase cilindri. Varianta BMW 745e / 745Le, motorul în şase cilindri de 268 CP va fi oferit alături de un motor electric care dezvoltă 113 CP, rezultatul fiind un agregat care oferă 394 CP. Totodată, BMW Seria 7 va fi primul model BMW care va primi acumulatori noi, capabili să ţină în mişcare modelul vreme de 58 km în regim electric.

Consumul anunţat este de 2,1-2,3 litri/100 km. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide