BMW a primit premiul International Engine of the Year pentru cel mai bun sistem hibrid

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

Sistemul de propulsie plug-in hybrid al BMW i8 domină categoria Cel mai bun sistem hibrid. Pentru al cincilea an la rând, câştigătorul premiului International Engine + Powertrain of the Year în categoria lui este trenul de rulare de la BMW i8.

Anul acesta, sistemul a concurat într-o categorie nouă: Cel mai bun tren de rulare hibrid. O surpriză mare a fost avansul cu care a câştigat: trenul de rulare al BMW i8 s-a impus cu un total de 233 de puncte, faţă de cele numai 138 de puncte ale concurentului clasat al doilea.

BMW i8 este pionierul şi donatorul de tehnologie pentru întreaga familie plug-in hybrid de la BMW. Acest portofoliu este pregătit să crească la un total de 10 modele până la finalul anului 2019, ceea ce va permite BMW să ofere clienţilor o varietate de opţiuni mai largă decât a oricărui competitor.

BMW i8 este pionier în familia plug-in hybrid

Împreună cu BMW i3, BMW i8 a pus bazele pentru ca BMW Group să devină lider de piaţă în segmentul automobilelor electrificate. A dominat statisticile de înmatriculări pentru automobile electrificate noi în Europa şi Germania – nu doar în segmentul premium, ci şi pe piaţă ca ansamblu din 2017.

Trenul de rulare al BMW i8 a apărut pe piaţă în 2014 şi a obţinut mult râvnitul premiu în categoria lui în fiecare an de atunci. În chiar primul an, a fost desemnat şi „Best New Engine” şi a obţinut şi victoria la general cu un avans bun. Prin obţinerea premiului şi în 2019 – pentru al cincilea an la rând -, trenul de rulare plug-in hybrid a oferit o nouă dovadă cât de înaintea vremurilor continuă să fie. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide