BMW bate la tot Audi şi Mercedes. Chiar nemţii o spun şi au dovada

Autor: Autopro 11 nov. 2016 Știri auto
BMW bate la tot Audi şi Mercedes. Chiar nemţii o spun şi au dovada

Rezultatul unui studiu bazat pe aproximativ 5 milioane de verificări realizate de Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ), instituţia germană responsabilă pentru realizarea inspecţiilor tehnice periodice, scoate la iveală faptul că un model german este cel mai fiabil.

Conform studiului, BMW este marca de automobile care a înregistrat cele mai mic număr de defecte şi cel mai mare grad de fiabilitate. Premiul pentru calitate are la bază exclusiv aprecieri obiective realizate prin cumularea informaţiilor acumulate pe baza inspecţiilor tehnice. Instituţia evaluează automobilelele care au între 1 şi 3 ani vechime şi, respectiv, între 4 şi 5 ani vechime. BMW Seria 1 şi BMW Seria 5 s-au remarcat în mod deosebit prin rezultatele obţinute. În categoria „Automobile sport şi decapotabile” prima poziţie a revenit BMW Z4.

La ceremonia de premiere, Rainer de Biasi, directorul executiv GTÜ, a apreciat calitatea şi nivelul de service al automobilelor BMW. Din partea BMW, premiul a fost acceptat de Dr. Herbert Diess, membru în Consiliul de Administraţie BMW AG, responsabil pentru dezvoltare şi cercetare.

„GTÜ Quality Trophy” a fost creat de GTÜ împreună cu publicaţia germană „Auto Zeitung” ca recunoaştere pentru calitate şi fiablitate şi este una din cele mai importante distincţii de gen din Germania, dat fiind şi datele pe care se bazează evaluarea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide