BMW i Ventures investeşte într-o platformă de asistenţă rutieră şi mobilitate

Autor: ProMotor 25 ian. 2019 Știri auto
BMW i Ventures investeşte într-o platformă de asistenţă rutieră şi mobilitate

BMW i Ventures a anunţat pe 23 ianuarie 2019 o investiţie la Urgent.ly, principala platformă globală de asistenţă rutieră şi mobilitate. 

Urgent.ly oferă produse şi tehnologie de asistenţă rutieră prin combinarea serviciilor bazate pe locaţie, datelor în timp real, inteligenţei artificiale (AI) şi comunicării între automobile.

Platforma Urgent.ly este conectată la peste jumătate din totalul operatorilor rutieri din SUA, care acoperă peste 45.000 de automobile conectate. Geolocalizarea clienţilor şi a automobilelor lor înseamnă că cei mai buni şi cei mai apropiaţi furnizori cu echipamentul potrivit sunt contactaţi, contractaţi şi trimişi pe baza unui algoritm pentru a ajuta clientul. Toţi aceşti paşi, inclusiv ETA (timpul estimat de sosire), urmărirea furnizorului, comunicaţiile şi calificativele sunt conectate prin intermediul platformei complete a Urgent.ly.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide