BMW i3 – Din răţuşca cea urâtă s-a transformat în cea mai sexy şi rea electrică – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2017 Știri auto

BMW i3 nu este o maşină foarte cool. De fapt, dacă ne întrebaţi, este de fapt un pic cam rigidă din punct de vedere al design-ului, mai ales în comparaţie cu alte maşini electrice de pe piaţă, cum ar fi Chevrolet Bolt, de exemplu.

Cu toate acestea, după ce am dat de acest i3, începem să credem că BMW ar putea să mai lucreze la modul cum va arăta modelul facelift.

GALERIE FOTO

Acest exemplar a fost echipat cu un set de roţi HRE din aluminiu şi decoraţiuni albastre pentru a se potrivi cu accentele obişnuite ale lui i3, precum şi cu spiţe vopsite în negru mat. 

Despre BMW i3 facelift se presupune că se pregăteşte să fie dezvăluit la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare, şi chiar dacă nu ne aşteptăm ca micuţa electrică să iasă din fabrică cu roţi negre ca acestea, avem speranţă că germanii ar putea oferi ceva mai atrăgător decât actuala maşină.

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide