BMW i3 Urban Suite – Ce prezintă BMW la CES 2020?

Autor: Elena Luchian 19 dec. 2019 Știri auto

BMW i3 Urban Suite vine la CES 2020. Evenimentul va avea loc în Las Vegas în perioada 7-10 ianuarie și este preferat, în ultimii ani, de constructorii auto, în defavoarea Salonului Auto de la Detroit.

Intră în galerie

#ChangeYourPerspective este hashtag-ul care definește prezența companiei BMW la CES 2020. Aceasta se concentrează pe capacitatea de a înțelege cerințele mobilității viitorului.

BMW i3 Urban Suite are la bază modelul BMW i3, cel mai bine vândut model electric din segmentul compact premim la nivel global. Modelul ajunge la CES 2020 cu o abordare nouă, pentru a dezvălui experiența mobilității adaptată complet la nevoile pasagerului. Doar scaunul șoferului și bordul nu au fost modificate. Cabina se transformă astfel într-un hotel boutique.

BMW i3 Urban Suite - Ce prezintă BMW la CES 2020 (3)

Scaune mai confortabile cu suport pentru picioare, conectivitate 5G, ecran care se deschide din tapițeria acoperișului se regăsesc la bord, sfidând ideea că o călătorie confortabilă, în lux, nu depinde de proporțiile automobilului.

I3 Urban Suite vine cu materiale reciclate, combinate cu lemn și piele cu extract de frunze de măslin, iar covorașele sunt realizate din materiale reciclabile.

Pentru CES, o flotă de modele BMW i3 a fost transformată în versiuni Urban Suite la Munchen. Acestea au ajuns ulterior în Las Vegas, unde vor putea fi văzute rulând pe străzile orașului și vor putea fi comandate ca transport cu șofer, prin intermediul unei aplicații.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW



Comentarii
Inchide