„BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” – Ediţie specială fabuloasă dedicată centenarului mărcii. GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 20 apr. 2016 Știri auto

 


Cu ocazia centenarului companiei, BMW lansează un model dedicat acestei aniversări. Intitulat BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS va fi produs într-o serie limitată de 100 de exemplare şi este disponibil cu trei variante de motorizare:

  • BMW Individual 740Le iPerformance THE NEXT 100 YEARS,
  • BMW Individual 740Le xDrive iPerformance THE NEXT 100 YEARS,
  • BMW Individual 750Li THE NEXT 100 YEARS,
  • BMW Individual 750Li xDrive THE NEXT 100 YEARS,
  • BMW Individual M760Li xDrive Model V12 Excellence THE NEXT 100 YEARS.

Indiferent de motorizarea aleasă, designul interior al sedanului de lux va avea caracter unic datorită finisajelor, printre care enumerăm jante BMW individual de 20 de ţoli – din aliaj uşor – tapiţeriei BMW Individual cu piele fină Merino şi altor detalii din portofoliul BMW Individual.

Gama de echipamente include şi un stilou al mărcii Montblanc, culoarea şi designul fiind adaptate ediţiei aniversare BMW Seria 7.

În anul aniversar al companiei, BMW Seria 7 îşi întăreşte poziţia de lider în segmentul sedanurilor de lux – totul datorită punctelor de atracţie tehnologică şi design precum structura caroseriei Carbon Core, tehnologia BMW eDrive, BMW Laserlight, sistemul de control al şasiului Executive Drive Pro, controlul BMW prin gesturi, parcare telecomandată din cheie, Executive Lounge şi acoperişul panoramic din sticlă Sky Lounge.

Tehnologia şasiului cuprinde suspensie pneumatică pe ambele punţi, ce include funcţie automată de autonivelare şi Dynamic Damper Control (controlul dinamic al amortizoarelor). O altă îmbunătăţire este realizată prin Integral Active Steering (direcţie adaptivă integral / dotare opţională la anumite modele) şi prin sistemul Executive Drive Pro cu stabilizare activă a ruliului, precum şi funcţia predictivă pe baza datelor.

Noul BMW Seria 7 dispune de iDrive, care a fost completat cu o funcţie touch pentru Control Display şi cu controlul BMW prin gesturi. Mişcările mâinii, detectate de un senzor 3D, controlează funcţiile de infotainment într-o manieră extrem de intuitivă. Alte opţiuni includ cea mai nouă generaţie a BMW Head-Up Display, asistent de direcţie şi pentru controlul benzii, asistent pentru menţinerea benzii cu protecţie activă în caz de coliziune din lateral, prevenire a coliziunii din spate şi avertizare la traficul din faţă şi din spate. 

Printre dotările opţionale se mai numără Ambient Light (lumină ambientală), Welcome Light Carpet, Ambient Highlight în compartimentul din spate, sistem de sonorizare surround Bowers & Wilkins Diamond şi pachet Ambient Air – acestea sunt disponibile pentru o experienţă luxoasă a condusului şi călătoriei. 

Pachetul opţional cuprinde aer condiţionat automat cu sistem de control pe patru zone, scaune de confort ajustabile electric cu funcţie de masaj şi program Vitality şi ventilaţie activă a scaunului.

„Montblanc for BMW”

Stiloul centenar „Montblanc for BMW” urmează principiile fără compromisuri ale Maison Montblanc în ceea ce priveşte calitatea, acesta fiind sinonim cu cultura scrisului şi producţia de înaltă clasă. În colaborare cu departamentul de design BMW, Montblanc a dezvoltat acest stilou unic, care este limitat la 100 de exemplare şi care este înmânat fiecărui client al noului model „BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS”.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide