BMW introduce un nou serviciu: devizul digital de service însoţit de explicaţii video

Autor: ProMotor 18 feb. 2019 Știri auto

BMW Group România introduce un nou serviciu: devizul digital de service însoţit de explicaţii video. Acesta este prezentat acum clar pe un suport digital şi cu explicaţii video. Interacţiunea cu service-ul nu a fost niciodată mai simplă şi mai transparentă. Soluţia poate fi accesată oricând, printr-un link, într-un format responsive, atât de pe telefonul mobil, cât şi de pe calculator.

La prezentarea clientului în service, asistentul de service explică clientului opţiunea de deviz digital de service Smart Video Communication SVC.

La inspecţia maşinii, tehnicianul de service realizează un video explicativ, prezentând defecţiunile şi problemele identificate.

Clientul primeşte informaţia sub forma unui link care deschide un formular web într-un format responsive, adaptat pentru a putea fi citit atât pe calculator, cât şi pe telefonul mobil.

Fiecare operaţiune de service este explicată în prezentarea video, iar clientul are posibilitatea, printr-un simplu click, să selecteze doar operaţiunile pe care le consideră necesare.

Pe baza selecţiei, clientul primeşte imediat costul total al intervenţiilor, iar atelierul este notificat automat cu privire la operaţiunile aprobate de client.

Devizul digital de service Smart Video Communication este disponibil pentru moment la o serie de dealeri selectaţi şi este de aşteptat să fie extins la nivelul întregii reţele în curând.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide