BMW îşi extinde reţeaua de service cu o investiţie la Piteşti

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri auto
BMW îşi extinde reţeaua de service cu o investiţie la Piteşti

În ultimii patru ani BMW Group România a deschis şapte service-uri noi dedicate BMW în Bacău, Bistriţa, Buzău, Craiova, Piteşti, Suceava, Târgu Mureş.

Cea mai nouă investiţie în derulare este la Piteşti, acesta fiind proiectul dealerului BMW Auto Cobălcescu.

Noua unitate din Piteşti include trei posturi pentru mecanică, trei posturi pentru electrică, un post pentru geometrie roţi şi patru posturi pentru caroserie şi sunt preconizate noi investiţii continue pentru o extindere treptată în decursul acestui an. 

Proiectul din Piteşti este urmat de o nouă investiţie la Buzău din partea Proleasing Motors, un alt partener cu tradiţie al mărcii cu un centru important în Ploieşti.

Cu două centre complete de service şi vânzări, reţeaua MINI include şi o reţea naţională de service-uri autorizate în Timişoara, Oradea, Cluj, Iaşi şi Ploieşti.

„Beneficiem de angajamentul unor antreprenori locali, cu experienţă în reţeaua BMW Group, care se extind şi creează sinergii pentru eficienţă operaţională. În acelaşi timp, aceştia au şansa să folosească experienţa acumulată în alte oraşe din apropiere”, explică Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide