Un BMW era să lovească un pieton chiar pe trecere. Un echipaj de poliție a asistat la întâmplare – VIDEO

Autor: Marius Vișan 06 oct. 2021 Știri auto

Șoferul unui BMW a aflat pe pielea lui ce se poate întâmpla dacă nu oprește la trecerea de pietoni, chiar în momentul când trebuie să îi dea prioritate unei persoane.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii septembrie la Cracovia, Polonia și a fost surprins de camera de bord a unei mașini aflate în trafic. Filmările arată șoferul unui BMW argintiu care se apropie de o trecere de pietoni. Se poate vedea că stopurile de frână se aprind foarte târziu, când pietonul se angajase deja în traversare.

Din păcate pentru șoferul BMW-ului o mașină de poliție a asistat la întâmplare

Se poate observa cum bărbatul care traversează drumul se uită rapid la stânga și la dreapta și apoi începe să traverseze, presupunând că mașinile din jurul vor frâna. Cu toate acestea, șoferul din BMW a apăsat târziu pedala de frâna, astfel că pietonul a fost nevoit să fac un pas în spate pentru a nu fi lovit.

În cele din urmă, acesta se împiedică de bordură și cade la pământ în timp ce șoferul BMW-ului își continuă drumul.

Pe partea opusă a drumului se afla o autoutilitară VW de poliție și la scurt timp ofițerul a pornit în urmărirea BMW-ului. Din păcate, videoclipul se întrerupe înainte să vedem dacă polițiștii îl ajung din urmă.

VIDEO

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bandyta z kamerką / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide