BMW M850i xDrive Coupe First Edition va fi produs în doar 400 de exemplare – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 04 feb. 2019 Știri auto

BMW prezintă o ediţie specială a lui BMW 8 Series Coupe, limitată în întreaga lume, la 400 de unităţi. Noul BMW Seria 8 Coupe are caracteristici dinamice excepţionale, îmbinate cu accesorii de lux şi un design sportiv şi elegant. 

Culoarea exterioară, jantele din aliaj uşor şi decoraţiunile interioare vor oferi modelului BMW M850i xDrive Coupé First Edition un caracter unic. La exterior iese în evidenţă culoarea creată special de BMW Indibidual Frozen Barcelona Blue metalizat, ce va fi aplicată pentru prima dată pe un model BMW. Este combinată cu varianta extinsă a BMW Individual High Gloss Shadow Line, care, pe lângă contururile geamurilor laterale, include cadru şi bare ale grilei radiatorului, aplicaţii ale Air Breathers şi decoraţiuni ale ţevii de eşapament de culoare neagră. Accentele închise prezente la această ediţie specială sunt completate de jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor şi design Y-spoke, finisate în Jet Black. Dotările opţionale disponibile includ, printre altele, acoperiş M Carbon şi pachetul M Carbon pentru exterior.

Lansarea va avea loc în primăvara anului 2019, iar această primă ediţie va fi produsă într-o cantitate limitată de 400 la uzina BMW Dingolfing, între lunile aprilie şi iunie 2019.

 Cu dimensiuni exterioare de 4.843 mm în lungime, 1.902 mm în lăţime, 1.341 mm în înălţime şi ampatament de 2.822 mm, automobilul cu două uşi are proporţii foarte sportive. 

Grilă BMW coborâtă are formă hexagonală, cu elemente încadrate de un contur dintr-o singură piesă. Farurile cu tehnologie LED standard sunt cele mai înguste faruri folosite vreodată la un model BMW. BMW Laserlight cu iluminare variabilă a drumului şi Selective Beam (fază lungă activă) sunt disponibile opţional.

În timp ce suprafeţele se curbează spre interior în partea extremă a roţilor faţă, ele revin puternic spre exterior în vecinătatea roţilor spate. Acest lucru se combină cu un habitaclu atractiv pentru a crea o linie a umerilor musculoasă. În spate, interacţiunea liniilor orizontale şi diagonale accentuează lăţimea şi centrul de greutate coborât. Stopurile LED se adaugă la acest efect prin extinderea adâncă în flancuri.

Aura exclusivă din interiorul BMW M850i ​​xDrive Coupe First Edition este îmbunătăţită şi de caracteristicile specifice ale BMW Individual, cu o selecţie atentă de culori, materiale şi echipamente de calitate. În interiorul maşinii vor exista logo-uri speciale cu inscripţia „First Edition 1/400”.

Mai mult decât atât, sistemul de sunet surround de la Bowers & Wilkins Diamond şi sticla Crafted Clarity de pe butonul de pornire / oprire, controlerul iDrive, controlul volumului şi maneta schimbătorului de viteze luminos completează ambianţa interioară luxoasă.

Ediţia specială a modelului este propulsată de un motor pe benzină, cu opt cilindri şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, ce dezvoltă 390 kW/530 CP. Motorul V8 cu cuplu ridicat este combinat cu o transmisie Steptronic sport cu opt trepte şi transferă puterea fără efort la şosea graţie tehnologiei BMW xDrive de tracţiune integrală inteligentă şi unui reglaj al suspensiei care este adaptat perfect la conceptul automobilului.

BMW M850i xDrive Coupé First Edition  este disponibil acum pentru comenzi şi în România. La configuraţia de bază se adaugă un preţ de 17,835.00 Euro cu TVA (14,987.39 Euro fără TVA) 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide