BMW a lansat un model pe care românii nu-l vor primi niciodată

Autor: David Andrei 21 ian. 2021 Știri auto

BMW a lansat un model pe care românii nu-l vor primi niciodată. Este vorba despre BMW Seria 3 Gran Limousine, pe care o vor primi clienții din India.

GALERIE FOTO

BMW Seria 3 Gran Limousine este un Seria 3 cu ampatament lung, care oferă mai mult spațiu și mai mult confort fără a ajunge însă, la prețul unui Seria 5.

BMW oferă o versiune cu ampatament cu 11 centimetri mai lung decât cel al versiunii standard. Acesta ajunge astfel la 2.961 milimetri. Modelul măsoară 4.829 milimetri în lungime. Nu ajunge așadar la lungimea unui Seria 5, care măsoară 4.963 de milimetri. Se poate observa din profil că portierele din spate sunt mai lungi.

Seria 3 Gran Limousine poate fi comandat în cu motoare turbo de 2.0 litri, diesel și pe benzină, versiune 320 Ld sau 330 Li. Unitățile sunt cuplate la o transmisie automată cu opt rapoarte.

Clienții pot alege una dintre cele două echipări disponibile: Luxury Line sau M Sport First Edition. Aceasta din urmă vine în serie limitată și oferă în plus un pachet aerodinamic care îi asigură un look mai sportiv, cu jante de 18 inci și volan M îmbrăcat în piele. Apar la bord un headp-up display, iar funcțiile mașinii pot fi controlate și vocal.

Acoperișul panoramic este dotare standard. La fel sunt farurile și stopurile LED, sistemul iDrive, ecranul de 8,8 inci și un sistem de sonorizare Harman Kardon.

Tetiere noi pentru locurile din spate și o cotieră centrală nouă se regăsesc la bord. Volumul portbagajului este de 480 de litri.

BMW Seria 3 Gran Limousine, mai ieftin decât BMW Seria 5

Așa cum era de așteptat, noul BMW Seria 3 Gran Limousine este mai ieftin decât BMW Seria 5.

În India, Seria 3 cu ampatament lung are un preț de pornire de 5.150.000 de rupii, echivalentul a 58.026 euro. Seria 5 pornește acolo de la 5.600.000 de rupii, adică aproximativ 63.100 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide