BMW pentru oameni harnici: X2 pickup – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Volkswagen face pickup-uri. La fel şi Mercedes-Benz, mai nou. Despre BMW însă, nu se aude nimic.

Totuşi, este interesant să vedem noul BMW X2 oferit în versiunea pickup, chiar dacă nu este decât o randare de la X-Tomi Design. 

Pentru cei care nu l-au văzut până acum, X2 este mai sportiv faţă de X1, cu o poziţie şi un aspect mai agresive. Este cel mai recent dintr-un şir de crossover-uri de la producătorul bavarez care se întinde până la prima generaţie X5 care a debutat în 1999.

Înainte de aceasta, ideea unui crossover BMW părea ridicolă – poate chiar la fel de ridicolă cum ar fi acum un pickup BMW. Dar dacă ar fi să luăm în considerare apariţia lui Amarok şi X-Class, care străbat deja drumurile, nu este exclus să vedem ceva asemănător nici la cei de la BMW. Marea diferenţă, însă, este că, în timp ce Volkswagen şi Mercedes-Benz dispun de divizii de vehicule comerciale (şi parteneri corporate), BMW nu poate spune acelaşi lucru.

Totuşi, se pare că BMW a explorat aproape orice stil de caroserie, iar pe unele din ele chiar le-a inventat. Deci, cine va spune că nu va face niciodată un pickup?


Despre BMW X2

BMW X2 este mai mult decât un nou model BMW X. Cu designul său inconfundabil şi genele sportive, urbane, face o impresie sigură atât în clasa lui, cât şi în familia de modele BMW X.

Modelul Sports Activity Coupé merge dincolo de orice rival anterior sau actual pentru a aduce bucuria şi plăcerea de a conduce în segment. Caracterul său inimitabil se adresează cel mai mult tinerilor, oamenilor extrovertiţi şi activi care acordă o mare valoare individualităţii, distracţiei autentice la volan şi stilului de viaţă, fără a lăsa deoparte funcţionalitatea.

Şasiul automobilului şi sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive promit distracţie pură la volan, iar motoarele de ultimă generaţie ating echilibrul ideal între dinamica sportivă şi eficienţa excepţională. Serviciile digitale de la BMW ConnectedDrive şi BMW ConnectedDrive Services – ambele disponibile acum în formă recent actualizată – adaugă o intensitate suplimentară experienţei generale oferită de BMW X2.Comentarii
Inchide