BMW pregătește o actualizare pentru SUV-ul X5. Facelift-ul va veni în decursul acestui an

Autor: Ionuț Vîlciu 07 feb. 2023 Știri auto

BMW X5 va primi un facelift în decursul acestui an. Producătorul german a prezentat un scurt clip care anunță actualizarea SUV-ului.

Din câte se pare, facelift-ul lui BMW X5 va debuta foarte curând, probabil mai devreme decât ne așteptam. BMW X5 LCI (Life Cycle Impulse) a apărut pe Twitter într-un videoclip scurt de șapte secunde, pregătind lansarea noii versiuni, scrie Motor1.

În urmă cu puțin timp, sursele spuneau că actualizarea lui BMW X5 va debuta pe 7 februarie și acest prim teaser al modelului alimentează speculațiile. Nu putem vedea mare lucru din SUV-ul de lux, deși un lucru ne frapează de la bun început. X5-ul facelift va primi o grilă iluminată, care va fi probabil o dotare opțională. Această dotare nu era disponibilă până acum pentru X5, deși nu este nouă în gama BMW, deoarece X6 o are deja.

Printre celelalte actualizări s-ar putea numără blocuri optice noi, alte bare de protecție, mai multe culori și alte modele de jante. Nu putem să ne dăm seama de prea mult din clipul postat pe Twitter, dar sunt modificări probabile, pe care le aduc, de obicei, aceste facelift-uri.

Facelift-ul lui BMW X5 ar putea aduce schimbări importante

În interiorul cabinei sunt așteptate schimbări mari de hardware. Acolo, sistemul de infotainment va fi actualizat la BMW iDrive 8, în ciuda faptului că marca se pregătește deja pentru lansarea noului său sistem de infotainment auto.

Și sub capotă ar putea avea loc schimbări importante. Ne putem aștepta ca BMW să se folosească mai mult de ajutoare electrice pentru motoarele termice. Motoarele cu șase și opt cilindri vor primi, cel mai probabil, un fel de suport electric, în timp ce hibridul plug-in X5 xDrive45e va primi și mai multă putere.

Așteptăm dezvăluirea oficială a detaliilor complete despre BMW X5 facelift, lucru care ar putea avea loc mai devreme decât ne-am fi putut aștepta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide