BMW rupt în două după ce a intrat într-un cap de pod pe o șosea din Iași

Autor: Promotor 29 aug. 2021 Știri auto

Un BMW s-a rupt în două după ce a lovit violent un cap de pod pe o șosea din județul Iași. Surprinzător, cele patru persoane aflate la bord au ieșit singure din mașina distrusă.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc între localitățile Mihail Kogălniceanu și Țigănași. Cel aflat la volan a pierdut controlul direcției și a intrat în plin într-un cap de pod. Puntea spate, cu roțile spate și portbagajul s-au desprins, pur și simplu de restul mașinii.

În imaginile transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași, se pot vedea, încă în mașină, scaunele din față. Bancheta din spate a ajuns pe câmp.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

BMW rupt în două, pasageri teferi

În mod miraculos, după impactul violent, cele patru persoane aflate la bord au ieșit singure din mașină. acestea au scăpat cu răni ușoare și cu o sperietură zdravănă.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și o autospecială de stingere a incendiilor.

VIDEO (SURSĂ: ALO, IAȘI):

Un alt șofer de BMW a murit în urma unui accident

Un alt șofer de BMW a fost mai puțin norocos decât cei din vehiculul rupt în două pe o șosea din județul Iași. El a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza comunei Brebeni din județul Olt.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, șoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a suferit răni incompatibile cu viața. Acesta a fost declarat decedat de medicii sosiți la fața locului. O tânără în vârstă de 18 ani, aflată pe locul din dreapta, a fost rănită și a fost transportată la spital.

Din primele cercetări, conducătorul auto ar fi circulat cu viteză foarte mare pe direcția Schitu-Brebeni. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Iași / ISU Olt



Comentarii
Inchide