BMW renunță la semnalizatoare. Gluma de 1 Aprilie care a amuzat sute de mii de fani

Autor: Promotor 01 apr. 2021 Știri auto

BMW renunță la semnalizatoare. “Nu e loc de dotări inutile”, au scris nemții pe contul de Instagram. Gluma de 1 Aprilie i-a amuzat și pe fanii și pe cei care le reproșează șoferilor de autoturisme marca BMW că nu semnalizează.

GALERIE FOTO

Poanta a apărut pe contul de Instagram al BMW M, însoțind o imagine în format GIF, care arată semnalizarea integrată într-un far, activată.

“Așteptam de multă vreme. Începând cu anul 2022, toate semnalizatoarele vor fi eliminate. Nu e loc pentru dotări care nu sunt utilizate”, au postat pe Instagram cei de la BMW M.

BMW alege astfel calea autoironiei. Cei de acolo știu de glumele care se fac pe seama șoferilor de autoturisme marca BMW. Aceștia au reputația unor șoferi care nu semnalizează atunci când intenționează să schimbe direcția de mers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMW M GmbH (@bmwm)

BMW fără semnalizatoare. Nu e prima glumă bună făcută de 1 Aprilie

În urmă cu doi ani, de 1 Aprilie, BMW a publicat un comunicat prin care anunța montarea unor ștergătoare laterale pentru geamurile din față, din dreptul șoferului și al pasagerului.

Mai mult, pentru a da credibilitate informației (sau nu?), compania a anunțat că ștergătoarele laterale sunt, de fapt, sugestia unui român. Iar pentru ca gluma să fie completă, cel care ar fi pus sugestia în aplicare a fost chiar inginerul german Fritz Windschutzscheibenwischer. În limba germană, “Windschutzscheibenwischer” înseamnă “ștergător de parbriz”.

Dacia – glumă simpatică, Volkswagen – farsă ratată

Și Dacia a intrat în hora constructorilor auto care fac glume de 1 Aprilie. Producătorul de mașini accesibile a anunțat lansarea unui program accesibil de călătorii în spațiu, care poartă denumirea DUSTAR.

Volkswagen, în schimb, este acum în vizorul autorităților din Statele Unite, după ce a lansat, pe 28 martie, ceea ce trebuia să fie o glumă de 1 Aprilie. Divizia americană a insistat că informația este reală pe 29 martie. Pe 30, în schimb, a recunoscut că este vorba despre o farsă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide