BMW Seria 2 Active Tourer devine şi mai activ cu sistemul xDrive

Autor: Andrei Ştirbu 29 nov. 2014 Știri auto

Fanii BMW consideră că BMW Seria 2 Active Tourer este o maşină urâtă. În timp ce în această privinţă nu avem cum să-i ajutăm în vreun fel, anunţăm fanii BMW că BMW Seria 2 Active Tourer a primit acum şi versiune xDrive, adică sistem de tracţiune integrală numai bun pentru excursii în aer liber.

TEST cu BMW Seria 2 Active Tourer. Schimbare de macaz

Iar asta este bine (cel puţin pentru BMW Seria 2 Active Tourer) pentru că acum fanii BMW nu se vor mai plânge decât de faptul că este un MPV. Şi că este urât. Dar măcar nu mai are (doar) tracţiune pe punte faţă. 

Poveste de Halloween cu BMW Seria 2 Active Tourer

După cum şi BMW spune, „Active Tourer a demonstrat deja că tracţiunea faţă îndeplineşte cerinţele brandului în materie de dinamică a rulării”. Însă sistemul de propulsie xDrive „va îmbunătăţi şi mai mult tracţiunea, stabilitatea şi dinamica în viraje, cu scopul de a îmbunătăţi siguranţa şi plăcerea condusului”. Asta în ciuda faptului că versiunea xDrive este cu 61 de kilograme mai grea decât cea cu tracţiune faţă. 

xDrive va fi disponibil la debut împreună cu transmisia automată cu opt trepte şi doar pentru motorizările 225i şi 220d. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide