Un BMW Seria 3 GT din 2017 se vinde cu 4.000 de euro. De ce este atât de ieftin?

Autor: Promotor 25 iul. 2021 Știri auto

Un BMW Seria 3 GT din 2017 se vinde cu doar 4.000 de euro. Care este, de fapt, motivul pentru care mașina este atât de ieftină?

GALERIE FOTO

Peste 4.000 de exemplare BMW sunt de vânzare pe autovit.ro, cu prețuri cuprinse între 1.200 și 174.000 de euro. Și includem aici doar modelele rulate. Dar unul atrage atenția în mod deosebit. Este vorba despre o mașină adusă din Spania, cu 192.000 de kilometri la bord. Este un diesel cu o caroserie tip GT.

BMW Seria 3 în versiune 318d are motor turbodiesel de 2.0 litri, care dezvoltă 150 de cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală, care expediază resursele către puntea spate.

Modelul a ieșit pe porțile uzinei în 2017, deci discutăm despre o mașină de doar patru ani. În imagini se poate observa că aceasta a fost implicată într-un accident. În urma impactului au fost avariate capota, grila radiatorului, farurile și bara frontală.

Și bara spate prezintă o avarie. La o primă vedere, mașina pare reparabilă. Dar anunțul dezvăluie în final detaliul care justifică prețul.

BMW Seria 3 GT de vânzare pe autovit – detaliul care justifică prețul

Anunțul pare să fie extrem de interesant. Un BMW Seria 3 GT cu 4.100 euro pare un chilipir. Dar ce este de vânzare nu este o mașină în adevăratul sens al cuvântului.

În finalul anunțului publicat pe autovit.ro apare detaliul care justifică suma mică trecută în dreptul prețului. “Citiți cu atenție anunțul!!!”, scrie cu litere mari și trei semne de exclamare. “Se vinde caroseria goală, actele și chitul de pornire pentru recarosare, acte valabile de Spania, cu factură și două chei”, este explicația.

Astfel, anunțul devine interesant doar pentru cei care au nevoie de o caroserie și nu de un BMW funcțional.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.roComentarii
Inchide