BMW Seria 3 se lansează pe 2 octombrie. Imagini de pe linia de asamblare – VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 sept. 2018 Știri auto
BMW Seria 3 se lansează pe 2 octombrie. Imagini de pe linia de asamblare – VIDEO

Noul BMW Seria 3 Sedan va avea premiera la Mondial de l’Automobile 2018 de la Paris. Cea mai de succes gamă de modele a constructorului german a ajuns la a şaptea generaţie. Noul model va avea debutul global alături de o serie de premiere mondiale în cadrul conferinţei de presă ce va avea loc marţi, 2 octombrie 2018. 

În aceeaşi zi vor fi prezentate elementele definitorii ale noului BMW Seria 3: design, inovaţii tehnologice, echipamente şi soluţii de conectivitate.

VIDEO

Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, şi membri ai Consiliului de Administraţie Board – Pieter Nota (vânzări şi brand BMW), Klaus Fröhlich (dezvoltare) şi Dr. Nicolas Peter (finanţe) – precum şi o serie de specialişti din diferite departamente de dezvoltare vor fi disponibili pentru discuţii detaliate despre noul BMW Seria 3 Sedan sub sloganul „Get Together – Get Your Story”.

De asemenea, Mondial de l’Automobile 2018 este gazda premierelor de salon pentru noile BMW Z4 şi BMW Seria 8 Coupé şi a premierei mondiale a celei de-a patra generaţii BMW X5 şi a noului BMW M5 Competition.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide