BMW Seria 4 Coupe a venit în România și va fi personaj principal într-un scurtmetraj

Autor: Elena Luchian 23 sept. 2020 Știri auto

BMW Seria 4 Coupe a venit în România și joacă rolul principal într-un scurtmetraj spectaculos, filmat într-o hală veche de peste 100 de ani în centrul Bucureștiului. Iar noi avem imagini de la filmări!

GALERIE FOTO

BMW Seria 4 Coupe a ajuns în România cu a sa grilă controversată. Cu alura sa intimidantă, coupe-ul premium va juca rolul principal într-un scurtmetraj cu durata de un minut, realizat de BMW în parteneriat cu studioul de artă și tehnologie H3.

Alături de starul Seria 4, apare un robot industrial. Mașinăria este cotată la sute de mii de euro și are o greutate de o tonă și jumătate. Robotul a operat, în urmă cu mai mulți ani, în cadrul uzinei BMW din Regensburg, Germania. În scurtmetraj, robotul, în mod obișnuit o unealtă industrială, devine un veritabil artist, jucând rolul creatorului, în timp ce BMW Seria 4 este creația sa.

BMW Seria 4 Coupe scurtmetraj (5)

O creație controversată încă din momentul prezentării sale oficiale, care a avut loc vara trecută. Grila de proporții impresionante a atras ca un magnet controverse și critici. BMW Seria 4 lansează un nou limbaj de design și își adjudecă o identitate distinctă în portofoliul producătorului premium.

BMW dedică și noul său coupe “plăcerii de a conduce”, un slogan care aniversează 45 de ani.

Hala H3 acoperă o suprafață de 400 m2. Construită în 1910 în centrul Bucureștiului, în strada Popa Nan nr. 82, aceasta va fi dărâmată luna viitoare. Astfel că echipele de filmare și producție lucrează contra timp.

Clipul produs în România s-ar putea alătura seriei impresionante de opt scurtmetraje marca BMW produse de-a lungul timpului, printre care “The Follow”, cu Mickey Rourke și Adriana Lima sau “Star” cu Madonna. Toate cele opt filme au ceva în comun: Clive Owen joacă rolul șoferului.

Cât costă “personajul principal” din scurtmetraj, BMW Seria 4 Coupe, în România?

BMW Seria 4 Coupe poate fi comandat în România cu un preț de pornire de 44.863 de euro. Este suma trecută în contul versiunii entry-level, 420i, cu motor turbo de 2.0 litri, care dezvoltă 184 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Toate motorizările, cu excepția vârfului de gamă, vin cu tehnologie mild-hybrid la 48 V și sunt conforme cu normele de emisii Euro 6d.

La polul opus se află vârful de gamă BMW M440i xDrive cu 374 de cai putere și un preț de pornire de 65.985 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide