BMW Seria 4 și robotul industrial KUKA sunt personajele unui scurt metraj

Autor: ProMotor 09 nov. 2020 Știri auto

Un robot industrial KUKA KR210, care în trecut a fost folosit în fabrica BMW din Regensburg, a primit o nouă viaţă la studioul de artă şi tehnologie H3. Transformarea a culminat cu spectacolul-instalaţie „Who Am I? A human-robot performance”, unde robotul KUKA a fost principalul protagonist într-un proiect alături de coregrafa Andrea Gavriliu şi actori ai Teatrului Odeon.

Debutul „Who Am I” a fost prezentat în cadrul proiectului multidisciplinar H3 Garden before detach() alături de o serie de concerte live şi a fost totodată scena prezentării în avanpremieră în România a noului BMW Seria 4 Coupé.

Cei doi eroi, robotul KUKA şi BMW Seria 4 Coupé, aveau să se întâlnească la finalul proiectului pentru a fi protagoniştii unui proiect vizual unic: întâlnirea dintre un fost robot BMW şi cel mai nou model al mărcii. A fost o un experiment vizual semnat de regizorul Florina Titz într-un scurt metraj şi de fotograful Ciprian Mihai printr-o serie de imagini.

Intră în Galeria Foto

BMW Seria 4 și robotul industrial KUKA sunt personajele unui scurt metraj care se difuzează azi, 9 noiembrie
BMW Seria 4 și robotul industrial KUKA sunt personajele unui scurt metraj

Proiectul vizual în care eroii sunt BMW Seria 4 și robotul industrial KUKA

Proiectul va debuta într-o prezentare specială în această seară, 9 noiembrie, de la ora 20:12, pe mai multe posturi naţionale, sub forma unui spot special de un minut. Ulterior, filmul va fi prezentat pe canalele social media Facebook şi Instagram ale BMW România.

Una dintre imaginile lui Ciprian Mihai este folosită pentru o prezentare outdoor specială, instalată pe Calea Dorobanţiolor 172-178, în Bucureşti. Întreg proiectul a fost coordonat de :arrogant films:, echipa care a produs şi proiectul „Who Am I”.

Program de difuzare scurtmetraj, 9 noiembrie

ProTV – 20:12:27
Pro Cinema – 20:12:27
ProX – 20:12:27
Digi24 – 20:12:27
Eurosport 1 – 20:15:00
Eurosport 2 – 20:16:00
History Channel – 20:12:00
Commedy Central – 20:12:00

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide