BMW Seria 5 facelift a ajuns pe internet din greșeală. Cum arată limuzina?

Autor: ProMotor 29 apr. 2020 Știri auto

BMW Seria 5 facelift a ajuns pe internet din greșeală, chiar dacă lansarea oficială este programată abia pentru luna viitoare. Cum arată limuzina?

GALERIE FOTO

Viitorul BMW Seria 5 facelift ar trebui să ajungă în showroom la sfârșitul acestui an, dar pandemia de coronavirus ar putea da peste cap planurile șefilor de la Munchen. Două imagini cu viitoarea limuzină au ajuns deja pe internet.

Se poate observa astfel că BMW Seria 5 primește o grilă redesenată, flancată de faruri mai înguste, cu o semnătură luminoasă care amintește de cea pe care fanii brand-ului o știu de la Seria 3. Și desenul stopurilor este asemănător.

Fotografiile ajunse pe internet redau versiunea 530 e, pusă în mișcare de un sistem de propulsie plug-in hybrid, care integrează motorul de 2.0 litri pe bezină și un motor electric, pentru un total de 252 de cai putere și un cuplu de 420 Nm.

Încă un model “scăpat” pe internet

Nu nu mai BMW Seria 5 facelift a fost dezvăluit involuntar zilele acestea. Au ajuns în online și primele imagini cu viitorul iX3, crossover-ul electric programat să-și facă debutul în cea de-a doua parte a anului viitor. Modelul are la bază conceptul prezentat în 2018, la Salonul Auto de la Beijing.

Cele două fotografii au fost primele publicate pe un cont nou de Instagram, care pare făcut anume pentru a reda aceste imagini.

În versiune de serie, modelul va veni cu elemente care îl diferențiază clar de X3 cu propulsie convențională. Are jante speciale Aerodynamic Wheels, un capac care ascunde priza de încărcare pe aripa stângă din față și o grilă închisă, dar și accente de culoare albastră, care îi confirmăa apartenența la clasa vehiculelor cu emisii zero. iX3 nu va fi disponibil cu tracțiune integrală.

Urmăriți-ne și pe Instagram!

BMW iX3 va vedea lumina zilei în China, la uzina Brilliance Automotive. BMW X3 va deveni prima gamă care va oferi versiuni cu propulsie convențională, hibridă și electrică.

 

 

View this post on Instagram

 

First-ever BMW iX3 pics – no camouflage #leak #bmw #bmwix3

A post shared by @ scott26.unofficial on

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide