BMW Seria 7 vândut pe autovit.ro costă mai puțin decât Dacia Logan nouă – FOTO

Autor: ProMotor 28 ian. 2020 Știri auto

Tentația de a cumpăra o mașină premium este destul de mare printre șoferii români, chiar dacă această mașină este la mâna a doua.

De multe ori oamenii au mai mare încredere într-o mașină germană la mâna a doua, decât într-un nouă considerată de volum, mai ales dacă ea provine dintr-o țară europeană. Soselele din alte țări mai civilizate nu sunt atât de pline de gropi ca drumurile din România, iar uzura mașinilor nu este atât de mare, chiar dacă numărul de km din bord depășește 100.000.

De exemplu acest BMW Seria 7 din anul 2004. Costă 5.500 de euro, un preț mult mai mic decât al unui Logan nou. Valoarea acestui BMW a scăzut considerabil față de anul în care a fost fabricat. În anul 2004 costa mai mult de 50.000 de euro, și chiar dacă nu mai valorează atât, și-a păstrat dotările premium. Dacă pe Logan nu vei avea niciodată jante din aliaj ușor atât de frumoase, un interior din piele de calitate, inserții din lemn și trapă, în acest BMW Seria 7 lucrurile stau altfel.

Mașina a parcus un număr signifiant de km: 320.000, asta dacă ne bazăm pe buna credință a celui care a postat anunțul. Descrierea acestei mașini poate fi  găsită mai jos.

GALERIE FOTO

Dublu climatronic
Pilot automat
Computer bord
Închidere centralizata
Senzorii parcare fața si spate
Senzorii ploaie
Senzorii presiune roti
Interior piele
Comenzi volan
Navigație mare
Abs
Esp
Servo direcție
Încălzire în scaune
Scaune electrice fata
Telefon
Xeon
Proiectoare ceata
Jante aliaj

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit



Comentarii
Inchide