BMW va lansa o nouă reclamă în timpul Super Bowl – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 feb. 2022 Știri auto

BMW va lansa o nouă reclamă de 60 de secunde în timpul Super Bowl de duminică, 13 februarie 2022, pentru a-şi prezenta noul model electric BMW iX, care soseşte în SUA luna viitoare.

Spotul se bucură de prezenţa legendarului actor Arnold Schwarzenegger şi a actriţei nominalizate la Premiul Oscar Salma Hayek Pinault, şi a fost regizat de regizorul nominalizat la Premiul Oscar Bryan Buckley. Spotul va fi difuzat în a treia pauză publicitară a primului sfert de joc.

Schwarzenegger joacă rolul lui Zeus, zeul grec care controlează fulgerul, iar Hayek Pinault o interpretează pe soţia sa, Zeiţa Hera, în timp ce se retrag de pe Muntele Olimp spre o viaţă liniştită în Palm Springs (California). Cu toate acestea, monotonia pensionării îl apasă rapid pe Zeus, care devine frustrat de luptele sale cu electronicele pământeşti şi de solicitările constante ale vecinilor săi muritori de a-şi încărca maşinuţele electrice de golf şi maşinile de tuns gardul viu.

Intră în GALERIA FOTO

Totodată, Hera, eroul poveştii, s-a adaptat pe deplin şi înfloreşte la pensie. În efortul de a aduce ceva entuziasm în viaţa lui Zeus, ea îi dăruieşte un BMW iX electric, care ajută rapid la reaprinderea mojo-ului electric al soţului ei. Spotul se încheie cu fericitul cuplu care călătoreşte cu noul lor BMW iX către „Electric Avenue” a lui Eddy Grant, în timp ce Zeus îşi foloseşte energia electrică pentru a schimba semafoarele în verde.

https://www.promotor.ro/teste-video/bmw-ix-xdrive40-by-promotor-18995690

BMW va lansa o nouă reclamă de 60 de secunde în timpul Super Bowl de duminică, 13 februarie 2022

Spotul a fost conceput de către principala agenţie de creaţie a BMW din SUA, Goodby Silverstein & Partners, şi a fost regizat de Bryan Buckley, de două ori nominalizat la Premiul Oscar, foarte apreciat pentru munca sa la peste 65 de reclame pentru Super Bowl. Reclama marchează şi debutul lui Hayek Pinault într-un spot la Super Bowl şi prima dată când ea şi Schwarzenegger au jucat împreună într-un reclamă naţională.

BMW iX reuneşte a cincea generaţie de tehnologie BMW eDrive cu cele mai recente dezvoltări ale companiei în domeniile designului, conectivităţii, serviciilor digitale şi dezvoltării durabile.

Cu 516 CP şi un timp de numai 4,6 secunde pentru sprintul 0-100 km-h, BMW iX oferă o experienţă de condus captivantă, cu o autonomie electrică estimată de până la 521 km şi cea mai recentă tehnologie în automobil, inclusiv conectivitate 5G, un ecran central curbat – care uneşte afişajul de informaţii de 12,3 ţoli cu un afişaj de control central de 14,9 ţoli – şi debutul BMW iDrive 8, cel mai recent sistem de interfaţă de utilizator al companiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide