BMW vrea să pună capăt luptei cu Audi si Mercedes pentru cel mai puternic şi luxos SUV.

Autor: Alexandru Banu 18 oct. 2016 Știri auto

De ce X7? Păi aşa putem să întrebăm şi de ce X6. Pentru că există o piaţă, iar nişte calcule de bugete le spun nemşilor că maşina asta le va aduce bani. Şi probabil victoria în competiţia cu cele mai puternice SUV-uri de la concurenţă. Carcsoops scrie că pe blogul BMW au apărut discuţii despre noul X7. Şi cu M la coadă.

Sursele de pe blog spun că maşina va fi şi mai puternică decât X5 sau X6, versiunile M Power. Nu se ştie încă dacă X7 M va fi o maşină numai cu 7 locuri sau vor fi şi variante cu două rânduri de scaune. Puterea motorului ar trebui să fie peste 600 de cai şi poate fi obţinută şi dintr-un V12. Până la ceva concret avem două randări făcute de un fan BMW, Theophilus Chin . BMW X7 M e programat pentru 2019. 

NOUL BMW X7 M ? (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide