Un BMW X4 M Competition semnalat furat din Belgia a fost descoperit la Albița

Autor: Marius Vișan 13 iul. 2021 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW X4 M Competition. Mașina figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Belgia.

În data de 12 iulie a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca BMW X4 M Competition, an de fabricație 2019, înmatriculat în Belgia.

Este vorba de un BMW X4 M Competition (2019) evaluat la suma de 200.000 de lei

”Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului,  poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de către autoritățile belgiene” se arată în comunicatul emis de Poliția de Frontieră.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că, la rugămintea unei cunoștințe, trebuia să transporte autoturismul și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 200.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Se poate observa că roata din stânga față este destul de avariata. Nu știm dacă mașina a trecut printr-un accident sau dacă a fost vorba de o defecțiune provocată intenționat pentru ca mașina să fie transportată pe platformă, și astfel să distragă atenția vameșilor de la alte posibile nereguli. Cert este că mașina nu prezintă urme de avarii sau zgârieturi pe partea stângă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia de Frontiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide