BMW X7 tunat de japonezi. SUV-ul este de nerecunoscut acum

Autor: Elena Luchian 28 iul. 2021 Știri auto

Un BMW X7 tocmai a ieșit din atelierul japonezilor de la Wald. SUV-ul este acum de nerecunoscut. Asiaticii au modificat exteriorul, dar nu s-au atins de interior. Cum arată X7 tunat?

GALERIE FOTO

Dezvăluit oficial în urmă cu trei ani, BMW X7 este SUV-ul sobru, cu proporții generoase și spațiu pe măsură, disponibil și în configurația cu trei rânduri de scaune și șapte locuri. Poziționat în partea superioară a gamei, nu pare tocmai un model pe care proprietarul ar vrea să-l tuneze. Dar cei de la Wald sunt de altă părere.

Japonezii au instalat spoilere redesenate, praguri proeminente și jante multi-spiță de 24 de inci. Au apărut lumini LED suplimentare și un splitter care modifică radical partea frontală.

Iar în partea din spate, pentru o supradoză de agresivitate, iese în evidență un eleron deloc discret. Tot acolo se poate observa o bară nouă. Face impresie și difuzorul de aer negru care contrastează cu lucios, care contrastează cu vopseaua albă a SUV-ului. În imagini, apare un stop de frână integrat în acest difuzor. S-ar putea ca eleronul uriaș să-l mascheze parțial pe cel de deasupra lunetei.

BMW X7 tunat – Pachetul este disponibil doar pentru versiunile M Sport

Casa japoneză de tuning nu menționează prețul acestui kit îndrăzneț, pe care îl denumește Wald Sports Line. Cu siguranță, nu este unul modest. Suma s-ar adăuga la prețul de listă al modelului bavarez. În România, acesta pornește de la 87.763 de euro. Tunerii menționează că pachetul le este destinat exclusiv versiunilor M Sport. Astfel că discuțiile ar începe de la 112.753 de euro.

Trebuie să știți însă, că acest BMW X7 este tunat doar vizual. Nicio modificare nu a fost operată sub capotă. Așa că aceia care vor mai multă putere pot apela cu încredere la Alpina XB7 cu motor V8 biturbo de 4,4 litri și 621 cai putere și 800 Nm, cuplat la o transmisie automată sport cu opt rapoarte. BMW a anunțat că nu va construi un X7 M.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide