Se vinde un Mercedes care i-a aparținut lui Bono de la U2. Pare o mașină normală, dar când deschizi portiera…

Autor: Elena Luchian 16 iul. 2021 Știri auto

Se vinde un Mercedes care i-a aparținut celebrului Bono de la U2. Pare o mașină normală din exterior. Dar când deschizi portiera, totul se schimbă.

GALERIE FOTO

Un Mercedes-Benz 450 SEL, care i-a aparținut solistului U2, a fost scos la licitație. Este o mașină din 1980, pe care Bono a cumpărat-o pentru a celebra succesul înregistrat de albumul “Boy”, pe care trupa îl lansase chiar în acel an.

Din exterior, arată ca un Mercedes SEL de rând. Deloc surprinzător, după peste 40 de ani pe șosele, mașina are mici probleme. Grila radiatorului este deteriorată ușor în partea inferioară. Pe aripi au apărut pete de rugină. Iar între capotă și aripi se pot observa lufturi ciudate. Ar putea fi un indiciu că Mercedes-ul a fost implicat, la un moment dat, într-un accident. Aproximativ 262.000 de kilometri a rulat modelul german.

Mercedes-ul lui Bono are o cabină care șochează

Liniile elegante, angulare ale sedanului sun, scoase în evidență de detalii cromate decorative. Dar perspectiva se schimbă radical în momentul în care se deschide portiera. Scaunele sunt îmbrăcate într-un material cu imprimeu bizar în nuanțe de maro. La fel fețele ușilor și cotierele.

Se pare totuși că nu Bono a fost cel care a comandat asemenea modificare, ci unul dintre proprietarii ulteriori. Așa cum era de așteptat la o mașină de peste patru decenii, și cabina prezintă urme de uzură, dar niciuna majoră.

Bono a făcut totuși o modificare la Mercedes-ul său. A cerut instalarea la bord a unui sistem audio profesional, la scurt timp după achiziție. Așa și-au făcut apariția o serie de amplificatoare în portbagaj și o magazie de CD-uri în fața pasagerului. Pielea întoarsă și inserțiile din lemn mai amintesc încă de cabina elegantă cu care mașina a ieșit pe porțile uzinei.

Modelul intră în licitația organizată de Car & Classic la sfârșitul acestei săptămâni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Car & Classic



Comentarii
Inchide