Premierul Boris Johnson, implicat într-un accident. Cum arată acum limuzina Jaguar XJ?

Autor: Promotor 18 iun. 2020 Știri auto

Premierul Boris Johnson a fost implicat într-un accident la Londra, la plecarea sa din Parlament. Limuzina sa, un Jaguar XJ, a fost lovită din spate. Cum arată acum mașina?

GALERIE FOTO

Boris Johnson tocmai pleca de la Parlament către reședința sa din Downing Street, când șoferul său a fost nevoit să oprească brusc din cauza apariției unui grup de protestataru anti-Brexit pe carosabil, chiar în fața automobilului. Șoferul din spate a fost surprins de frânare și a lovit din spate limuzina premierului.

În mașina din spate, un Range Rover, se afla serviciul de pază al prim-ministrului. Convoiul, din care făcea parte și o mașină de poliție, care a reușit însă, să oprească la timp, și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Dar imaginile arată că limuzina premierului s-a ales cu capacul portbagajului deformat serios.

A apărut filmarea cu acidentul lui Boris Johnson

Pe rețelele de socializare, imaginile care arată exact momentul accidentului au devenit virale. Filmarea ar fi fost realizată de un alt protestatar, Steve Bray. El este cel care a postat imaginile pe Twitter, la scurt timp după incident.

Purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson a confirmat că cea implicate în incidental rutier minor este, într-adevăr, mașina premierului, un Jaguar XJ. Acesta se afla la bord în momentul impactului, dar nu a fost rănit.

Grupul de protestatari a apărut brusc în fața limuzinei lui Johnson. Unul dintre ei a încercat să blocheze deplasarea limuzinei. Acesta a fost arestat pentru obstrucționarea circulației. Ceilalți protestatari au intervenit pentru a-l salva din mâinile forțelor de ordine, dar nu au reușit. Polițiștii i-au îndepărtat pe protestatari de pe carosabil și au restabilit ordinea în scurt timp.

Au apărut ulterior filmări din mai multe unghiuri, realizate de Reuters și BBC. Și acestea redau momentul impactului, care a avut loc chiar ieșirea din curtea Parlamentului britanic.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide