Bosch instruieşte peste 260 de studenţi în cadrul fabricii de componente auto din Cluj

Bosch instruieşte peste 260 de studenţi în cadrul fabricii de componente auto din Cluj

Autor: Cristina Bellu acum 2 ani Știri

Peste 260 de studenţi vor fi implicaţi într-un program de practică desfăşurat în fabrica de componente auto deţinută de compania germană Robert Bosch în localitatea Juncu din Cluj, în scopul creşterii gradului de angajabilitate a tinerilor din regiunea de nord-vest a ţării.

Proiectul lansat în luna iunie a acestui an se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi compania de consultanţă în resurse umane Great People Inside şi are o valoare de aproximativ 2,2 milioane de lei, fiind cofinanţat cu 2,1 milioane de lei din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman POCU/90/6.13/6.14.

În momentul de faţă 30 de studenţi parcurg programul de practică obligatorie în fabrica Bosch din Jucu, jud. Cluj, iar şase dintre ei vor continua colaborarea cu Bosch şi după finalizarea stagiului de practică obligatorie.  

Specializările vizate de proiect sunt automatică şi calculatoare, electronică, telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei, inginerie electrică, mecanică, construcţii de maşini, ştiinte economice şi gestiunea afacerilor şi matematică-informatică.  

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

 Comentarii
Inchide