Bosch instruieşte peste 260 de studenţi în cadrul fabricii de componente auto din Cluj

Autor: Cristina Bellu 03 sept. 2018 Știri auto
Bosch instruieşte peste 260 de studenţi în cadrul fabricii de componente auto din Cluj

Peste 260 de studenţi vor fi implicaţi într-un program de practică desfăşurat în fabrica de componente auto deţinută de compania germană Robert Bosch în localitatea Juncu din Cluj, în scopul creşterii gradului de angajabilitate a tinerilor din regiunea de nord-vest a ţării.

Proiectul lansat în luna iunie a acestui an se desfăşoară în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi compania de consultanţă în resurse umane Great People Inside şi are o valoare de aproximativ 2,2 milioane de lei, fiind cofinanţat cu 2,1 milioane de lei din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman POCU/90/6.13/6.14.

În momentul de faţă 30 de studenţi parcurg programul de practică obligatorie în fabrica Bosch din Jucu, jud. Cluj, iar şase dintre ei vor continua colaborarea cu Bosch şi după finalizarea stagiului de practică obligatorie.  

Specializările vizate de proiect sunt automatică şi calculatoare, electronică, telecomunicaţii şi tehnologia informaţiei, inginerie electrică, mecanică, construcţii de maşini, ştiinte economice şi gestiunea afacerilor şi matematică-informatică.  

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide