Bosch prezintă la Cluj cele mai noi tendinţe din domeniul automotive

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri

Bosch organizează în data de 19 mai a doua ediţie a evenimentului „Bosch Future Mobility Day”. Iubitorii de tehnologie, studenţii sau profesioniştii IT, familiile cu copii, precum şi toţi cei care vor să experimenteze ultimele tendinţe din domeniul automotive, sunt aşteptaţi la Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca cu sediul în strada Someşului 14, în intervalul orar 10:00-17:00.

Scopul evenimentului este de a-i implica pe studenţii pasionaţi de tehnologie într-o competiţie dedicată vehiculelor autonome şi de a prezenta evoluţii tehnologice de ultimă generaţie.

În afara concursului propriu-zis, pe parcursul BFMD se desfăşoară conferinţa interactivă Bosch Future Mobility Talks, expoziţii şi demonstraţii tehnice, precum şi diferite activităţi pentru copii. 

Pentru a participa la conferinţă, este necesar ca publicul să se înscrie în prealabil, achitând o taxă de participare, pe website-ul dedicat evenimentului, aici: www.boschfuturemobility.com/the-talks/.

Taxa de participare la conferinţă va fi donată integral Asociaţiei Mişcare de Tabără Yuppi, care oferă tabere gratuite de terapie prin experienţă copiilor şi adolescenţilor cu boli oncologice, diabet şi alte boli autoimune.

 


Comentarii
Inchide