Brabus a modificat noul Mercedes-Benz Clasa C

Autor: Ionuț Vîlciu 01 iul. 2022 Știri auto

Tunerul german Brabus și-a pus amprenta și pe noua generație a Clasei C, atât pentru sedan, cât și pentru varianta break.

După ce și-a mărit orizonturile în ultima vreme, Brabus revine cu o serie de modificări pentru brandul care e consacrat. Noua generație de a Clasei C a primit suita specifică de modificări a tunerului, inclusiv o majorare a puterii motorului.

Brabus Clasa C – Prin ce se remarcă?

Cei de la Brabus s-au concentrat asupra echipării AMG Line și au creat componente care pot fi adăugate direct, fără alte modificări. Acestea sunt menite să ofere un aspect mai agresiv noii Clasei C. Printre modificările aduse de tuner se numără extensii pe colțurile spoilerului față. Aparent, acestea au și un rol funcțional, nu dor estetic. Brabus spune că ar trebui să îmbunătățească stabilitatea la viteze mari. Admisiile au primit benzi LED, care se aprind în momentul în care deschizi mașina.

Berlina primește un spoiler instalat pe capacul portbagajului. La rândul său, și acesta îmbunătățește stabilitatea la viteze mari. Duetul Mercedes primește și terminații cvadruple ale evacuării, cu finisaj negru lucios. Acestea sunt conectate direct la sistemul original de evacuare.

Clienții pot opta pentru jante speciale, cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de inch. De asemenea, se poate opta și pentru o reducere a gărzii la sol cu până la 3 centimetri.

Modificările nu ar fi complete fără un plus de putere. C300 4Matic primește un plus de 42 de cai putere, astfel că suma totală ajunge la 296. Cuplul ajunge de la 400 Nm, la 450. Cu acest surplus de putere, C300 4Matic face sprintul 0-100 în doar 5,8 secunde. Viteza maximă e limitată electronic la 250 km/h.

Pentru cei care preferă motorizările diesel, Brabus este gata cu o ofertă. C300d primește încă 44 de cai putere și 50 Nm, ducând totalul la 306 cai putere și 600 Nm. Accelerația 0-100 are loc în 5,6 secunde, iar viteza este, de asemenea, limitată electronic la 250 km/h.

Sursa: Motor1

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide