Cel mai frumos break Hyundai prin Rabla 2021. Recomandare pentru familiștii cu planuri de vacanță

Autor: Marius Vișan 12 mai 2021 Știri auto

Versiunea break, al doilea membru al familiei Hyundai i30, s-a alăturat modelului hatchback în anul 2020. Noul break împarte motorizările și trenul de rulare cu noua generație i30 hatchback.

Spre deosebire de hatchback, versiunea i30 break (sau wagon) are o caroserie mai lungă, care îmbunătățește spațiul portbagajului. Față de varianta în cinci uși, modelul i30 wagon ajunge la un total 602 de litri. Cu bancheta rabatată volumul de încărcare atinge valoarea de 1.650 de litri.

Cel mai frumos break de la Hyundai costă 14.475 de euro

Cel mai accesibil Hyundai i30 break pornește de la un preț de 14.475 de euro prin Programul Rabla 2021. Sub capotă se află un motor de 1.5 litri, DPi, cu 110 CP, cutie de viteze manuală, în nivelul de echipare ”Comfort”. În România, Hyundai i30 wagon beneficiază de cinci ani garanție fără limită de kilometri.

Cea mai scumpă versiune ajunge la suma de 19.362 de euro, dar clientul primește un motor de 1.5 litri, cu tehnologie mild hibrid (48 V), care produce 160 de CP, precum și transmisie automată cu 7 trepte.

Intră în GALERIA FOTO

Nouă generație i30 este deja extrem de apreciată la nivel de design și calitate. Noul wagon oferă toate aceste atribute, plus o capacitate mai mare de încărcare. Acesta va atragă clienții aflați în căutarea unui model cu caracter practic, stil și flexibilitate, în special familii active. La interior, modelul beneficiază de un habitaclu elegant și spațios, completat de materiale rezistente.

Modelul beneficiază de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto sau încărcător wireless pentru smartphone. Pentru liniștea și siguranță pasagerilor, i30 este dotat cu sistem autonom de frânare la detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, cât și sistem de monitorizare a unghiului mort.

Citește și Cea mai ieftină mașină electrică din România costă 3.900 de euro prin Rabla Plus 2021. Livrare în doar 5 zile

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide