Bridgestone a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare pentru motociclete

Autor: Marius Vișan 01 mai 2019 Știri auto
Bridgestone a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare pentru motociclete

Bridgestone a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare şi revoluţionară pentru motociclete. Cu acest nou produs din gama emblematică Battlax, Bridgestone nu face compromisuri, îmbunătăţind performanţa în toate zonele.

S22 a fost dezvoltată ca urmare a angajamentului de a completa aderenţa remarcabilă pe carosabil uscat pentru care Battlax Hypersport este deja recunoscută, cu o performanţă excelentă pe carosabil umed. S-a pus accentul şi pe contactul anvelopei cu carosabilul şi pe abordarea virajelor, dându-le posibilitatea motocicliştilor să se bucure de performanţa maximă a motocicletei.

Rezultatele testelor arată îmbunătăţiri din toate punctele de vedere, viraje cu 15% mai rapide în condiţii de carosabil uscat, timpi cu 1,2% mai rapizi în condiţii de carosabil uscat şi 5% în condiţii de carosabil umed.

Bridgestone a incorporat o structură variată a compuşilor în anvelopă, cu un centru mai solid, zone de tracţiune mai flexibile şi chiar şi compuşi mai moi la flancuri pentru a optimiza echilibrul între aderenţă şi viraje. 

Unghiul şi alinierea canelurilor au fost optimizate pentru o performanţă deosebit de ridicată a anvelopei în viraje şi pe drum drept în condiţii de carosabil umed şi uscat deopotrivă. Alte ajustări ale profilului au contribuit pozitiv la uşurarea manevrabilităţii şi a reacţiei anvelopei.

Bridgestone a folosit construcţia de ultimă generaţie MS-Belt şi tehnologia High Tensile Penetration Cord pentru ca motocicliştii să poată face manevre cu uşurinţă şi să aibă încredere în stabilitatea anvelopei la viteze mari. 

Noile anvelope Battlax Hypersport S22 sunt disponibile în diferite mărimi din ianuarie 2019, alte mărimi urmând a fi lansate în ianuarie 2020.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide