Bucharest Wheels Arena 2014 aduce spectacolul auto-moto la Romexpo

Autor: Oraan Mărculescu 05 mai 2014 Știri auto

Evenimentul ce a debutat oficial în 2012 sub sloganul Depăşeşte-ţi limitele! a crescut constant şi a ajuns la a treia ediţie. În cadrul acesteia, Bucharest Wheels Arena 2014 va prezenta publicului, vreme de trei zile şi trei nopţi, un concept unic dar şi cea mai mare expoziţie auto-moto din România.

Totul se va desfăşura pe o suprafaţă interioară şi exterioară de peste 40.000 mp iar accentul va fi pus pe îmbinarea şi modul în care vor fi prezentate publicului demonstraţiile cu maşini de raliu şi drift, demonstraţiile de offroad, enduro, stunt-riding, karting sau bike stunts. Nu vor lipsi nici concursurile specifice zonei auto-moto, precum Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Wheels, Best Engine, Best Rims, SQL Contest, SPL Contest.

Evenimentul va include şi o expoziţie de tuning auto-moto în cadrul căreia pasionaţii, cluburile sportive şi firmele de tuning din ţară îşi vor prezenta maşinile şi motocicletele modificate.

La Bucharest Wheels Arena participanţii pot asista din postura de expozanţi, producători, importatori şi distribuitori de automobile, motociclete şi echipamente sau piese de schimb. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.bucharestwheelsarena.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide