Bugatti a produs doar trei din aceste bunătăţi psihedelice. Doar unul este de vânzare [FOTO]

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Cu 450 de exemplare realizate, Bugatti Veyron poate fi cu greu numită o maşină „comună“, încă cei care sunt interesaţi pot găsi întotdeauna una de vânzare pe undeva. Nu sunt ieftine, dar sunt disponibile. Acest exemplar special este mai rar decât majoritatea. Exact ca el sunt doar două. Acestea îl omagiază pe pilotul italian Meo Constantini care a activat în divizia de curse Bugatti în anii 1920 şi ’30.

Exemplarul de faţă a fost realizat la exterior în două tonuri: albastru şi un finisaj cromat, şi un interior din piele bleumarin şi maro destul de frapant. Pe capacul rezervolului se află semnătura Costantini.

GALERIE FOTO

Fiind bazat pe modelul Vitesse, acesta combină motorul mai puternic de la Super Sport cu panoul de acoperiş detaşabil lui Grand Sport. Motorul său W16 quad-turbo de 8.0 litri produce 1184 cai putere, ceea ce-l face să ajungă de la 0 la 100 de km/h în 2,6 secunde şi la o viteza maximă limitată electronic de 233 de mile pe oră, respectiv 374 km/ora. 

Cu doar 1 milă pe kilometraj se pare că acest exemplar nu a fost condus niciodată. Acum este listat pentru vânzare la un dealership din Dubai pentru suma de aproximativ 2,722,727 $, care mai are pe listă şi un Koenigsegg Agera de 2,720,000 $. Comentarii
Inchide