Bunica vitezomană. Cea mai bătrână posesoare de Porsche 911 GT3 RS iese pe circuit

Autor: Elena Luchian 21 mai 2021 Știri auto

Bunica vitezomană a ajuns pe circuit. Doamna din imagini este, se pare, cea mai bătrână posesoare de Porsche 911 GT3 RS. Are 82 de ani, mult curaj și îndemânare pe măsură. Și le-a demonstrat pe un circuit de Formula 1.

GALERIE FOTO

Și ca și cum cuplul bunică vitezomană – Porsche 911 GT3 RS nu ar fi atras suficient atenția, mașina sport este vopsită în cea mai îndrăzneață culoare din gamă. Este vorba despre Lizard Green.

Imaginile au fost publicate de un YouTuber, care a fost prezent pe circuitul de Formula 1 de la Monza în ziua porților deschise. Iar doamna cu părul alb i-a tras atenția în mod special, încă înainte de a se urca în mașină. Este Sonja Heiniger-Gilardi și are 82 de ani.

Bunica vitezomană și curajoasă a intrat pe circuit și a culcat la podea pedala de accelerație a mașinii sport. Este evident că nu se află pentru prima dată acolo. . Din contră. Manevrele ei sigure demonstrează că doamna de vârsta a treia are experiență pe pistă. Filmarea o arată cum alege trasele corespunzătoare în viraje și accelerează fără ezitare în linie dreaptă, cu un curaj cu care nu mulți tineri se pot lăuda.

Porsche 911 GT3 RS în cifre

Porsche 911 GT3 RS este una dintre cele mai rapide modele de serie construite de producătorul german de mașini sport. Generația 991.2 este pusă în mișcare de un motor aspirat de 4.0 litri, care dezvoltă 500 de cai putere și un cuplu de 460 Nm.

Modelul, cu o serie de elemente care asigură un plus de aerodinamică față de GT3, este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde. Viteza sa maximă este de 312 km/h.

Mașina și-a trecut în cont o performanță impresionantă în anul 2018. Cu pilotul francez Kevin Estre la volan, Porsche GT3 RS a parcurs un tur de circuit la Nurburgring în numai 6 minute și 56,4 secunde.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide