Cadillac XLR-V

Autor: Andrei Nan 10 mai 2007 Știri auto

Cadillac XLR este caracterizat de un design specific modelelor americane moderne, de calitatea premium a materialelor şi a tehnologiei, dar în primul rând de tracţiunea spate. Varianta de top, evidenţiată de litera V, reprezintă o clasă exclusivistă în rândul modelelor Cadillac.

XLR-V dispune de un motor turbo de 4,4 litri V8, care dezvoltată 450 CP la 6.400 rpm şi un cupl de 561 Nm la 3.900 rpm. Datorită faptului că 90% din cuplul motor este disponibil de la o turaţie cuprinsă între 2.200 şi 6.000 rpm, cabrioletul oferă performanţe dinamice demne de callitatea premium a maşinii. Cutia automată de viteze cu şase rapoarte este montată în spate, pentru a asigura o repartiţie a maselor faţă/spate de 50/50%, fapt care aduce un plus în comportamentul maşinii.

Cadillac XLR-V este disponibil la dealerii din Europa, iar preţul de pornire (fără taxe) este de 72.394 de euro pentru Germania, acesta fiind baza de calcul pentru toate pieţele din Europa. Modelul va fi disponibil şi în România de îndată ce reţeua de distribuţie Cadillac va fi finalizată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide