Cadou de Ziua Îndrăgostiților: Bugatti Chiron Silk Rosé. Aruncă ciocolata aia, că te faci de râs!

Autor: George Cristea 14 feb. 2021 Știri auto

Ne pare rău dacă partenera ta citește acest articol. Un britanic i-a făcut cadou soției de Ziua Îndrăgostiților un Bugatti Chiron custom și a ridicat ștacheta până la cer pentru toți bărbații de pe Terra. Aruncă ciocolata aia, că te faci de râs!

Intră în Galeria FOTO

Nu știm cât de tare a greșit față de soția britanicul care s-a simțit obligat săi cumpere de Ziua Îndrăgostiților un Bugatti Chiron, dar e clar că avea multe păcate de spălat. Sau cel puțin așa ne place nouă, celorlalți, să spunem, ca să nu le dăm idei greșite partenerelor noastre.

Alice, numele care a fost cusut chiar și în pielea tetierelor, va aprecia cu siguranță supercarul cu finisaje alb mat și rosé satinat, mai ales că e prima oară nd aceste culori sunt folosite de Bugatti. Pentru a le alege, clientul nu a pus degetul într-un catalog, așa cum fac cei mai mulți muritori de rând, ci a discutat cu o echipă de designeri de la HR Owen, un dealership de mașini de lux din Londra.

Cadou de Ziua Îndrăgostiților: un Bugatti Chiron personalizat. Mai ai ceva de adăugat la asta?

„Acesta e cu adevărat un Bugatti unic, care va rămâne în memorie ca o mașină fără pereche. Suntem onorați că am jucat un rol important în a aduce împreună un client de-ai noștri cu acest Bugatti Chiron incredibil”, a declarat Ken Choo, CEO la HR Owen.

Customizarea nu s-a oprit la culorile exterioare, ci a continmuat în interior prin alegerea tapițeriei din piele Gris Rafale – perfectă pentru a se potrivi cu broderia roz de pe tetiere. Logo-ul „Alice” apare și pe praguri, în aceeași culoare Silk Rosé ca și a caroseriei. Ca să nu existe discuții, zicem noi.

„Clientul a venit la noi având o idee despre cum și-ar dori să arate noul său Bugatti, iar noi suntem încântați că profunzimea și dimensiunile catalogului de opțiuni și accesorii al Bugatti permit chiar și celui mai ambițios design să fier pus în practică. Este incredibil să vezi fiecare Bugatti realizat într-un mod diferit, permițând noului proprietar șansa de a-și pune amprenta personală pe noua sa mașină”, a adăugat Choo.

Ultima oară când am căutat, un Bugatti Chiron costa în jur de 3,5 milioane de dolari, așa că Alice ar face bine să fie fericită cu acest cadou de ziua îndrăgostiților. Plus, să nu uităm – masaj pe viață pentru sponsor!

sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide