Cadou pentru al treilea titlu din F1: Renault Megane RS RB8

Autor: Oraan Mărculescu 28 mai 2013 Știri auto

Despre Renault Megane RS se pot spune numai lucruri foarte bune, fiind considerat de mulţi drept cel mai performant hot-hatch compact de serie mare.

Noua ediţie specială Megane RS RB8 doreşte să celebreze câştigarea titlului la constructori în Formula 1 în 2012 de către echipa Red Bull F1, chiar şi Vettel contribuind la realizarea acestei maşini.

Megane RS RB8 se evidenţiază în primul rând prin culoarea specială a caroseriei, Crepuscule Bleu, aceeaşi utilizată şi pe monoposturile Red Bull F1, iar cei atenţi la detalii vor remarca şi stickerele cu logo-ul echipei.

De asemenea, a fost utilizată culoarea Platinum Grey pentru ornamentul din spoilerul frontal, pentru carcasele retrovizoarelor şi mânere, în timp ce jantele de 19 inci au un design special, iar pneurile Bridgestone sunt aceleaşi de pe versiunea Megane RS Trophy.

Cea mai importantă dotare din interior este RS Monitor, cu o interfaţă intuitivă şi dedicată celor amatori de racing, unele dintre informaţii fiind afişate în format 3D.

Motorizarea este asigurată de cunoscutul propulsor turbo de 2,0 litri şi 265 CP, standard fiind oferite şasiul Cup şi diferenţialul cu alunecare limitată. Preţul de bază în Franţa se cifrează la 36.000 de euro, iar Renault Megane RS RB8 va fi oferit în doar 26 de ţări europene.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide