Camaro cu 1000 de CP, disponibil la dealer. Maşina care încinge asfaltul

Autor: Marius Vișan 19 oct. 2018 Știri auto

Firma americană Specialty Vehicle Engineering se ocupă de maşini tunate. Mai exact, SVE preia vehicule precum Silverado, Camaro şi Corvette şi le oferă îmbunătăţiri de putere, modificări de performanţă şi o grămadă de elemente de branding, astfel încât oamenii să ştie că maşina va impresiona pe oricine.

Firma a anunţat că noul model Yenko Stage II Camaro, care va fi fabricat în doar 25 de exemplare, fiecare cu o putere impresionantă – 1.000 de cai putere, comparativ cu 825 de CP al lui Yenko Stage I Camaro. Ambele vor avea motoare V8 de 6,2 litri care produce 455 CP şi cuplu de 616 nm.

Modificarea pe care o aduce pachetul Yenko dublează puterea din fabrică a maşinilor, versiunea finală Yenko va avea un motor care va produce 1.000 CP. Modelele Yenko ca aceasta costa de obicei preţul din fabrică al maşinii, plus o taxa de tuning, care nu a fost însă menţionata. Se zvoneşte că preţul final va fi între 70.000 şi 80.000 dolari.

Broşura cu privire la noul Yenko Stage II Camaro menţionează totuşi că maşina este legală doar la evenimentele de specialitate. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide