Camera Deputaților organizează licitație pentru a cumpăra combustibil

Autor: Elena Luchian 27 dec. 2019 Știri auto
Camera Deputaților organizează licitație pentru a cumpăra combustibil

Camera Deputaților organizează o licitație pentru achiziționarea de carburanți auto. Valoarea achiziției estimată a achiziției este cuprinsă între 2,1 și 2,8 milioane de lei, fără TVA.

În anunțul de participare publicat pe platforma de achiziții publice SICAP, se arată că forul are nevoie de “combustibili auto alimentaţi pe bază de carduri care să permită alimentarea la staţiile de distribuţie ale furnizorului, funcţie de motorizare, cu benzină fără plumb toate sortimentele; motorină toate sortimentele”.

Suma de 2,8 milioane de lei fără TVA (aproximativ 600.000 de euro), va aduce Camerei Deputaților, conform cerințelor, o cantitate totală de 400.000 de litri de combustibil: benzină standard CO 95, benzină extra CO 99+, motorină standard și motorină extra.

Cel mai important criteriu de atribuire, 90%, este cel mai bun raport calitate-preț, fiind urmat, cu o pondere de 10%, de componenta tehnică (proiectul de plan investiţional al ofertantului în domeniul mediului înconjurător ce va fi derulat pe durata contractului). Câștigătorul va fi desemnat în urma unei licitații electronice.

Combustibilul achiziționat va fi folosit pentru alimentarea celor 174 de vehicule aflate în parcul auto al Camerei Deputaților. Acestea sunt utilizate pentru protocol, pentru transport persoane sau transport marfă pe teritoriul țării, dar și în vederea îngrijirii spațiilor verzi și în operațiunile de deszăpezire.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 13 ianuarie 2020. Finanțarea este asigurată din fonduri bugetare. Durata contractului este de 12 luni, cu drept de prelungire pentru o perioadă de încă 4 luni și posibilitatea suplimentării la 533.453 de litri de combustibil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pixabay



Comentarii
Inchide