Camerele de filmat vs. vitezomani

Autor: Oraan Mărculescu 27 iun. 2008 Știri auto
Camerele de filmat vs. vitezomani

Jennifer Bitton a fost arestată de poliţie, după ce camerele de supraveghere de pe autostradă au surprins-o depăşind de 22 de ori viteza maximă legală. Tânăra a fost acuzată, pe lângă depăşirea vitezei legale, de conducere imprudentă şi de punerea în pericol a circulaţiei. În 2006, a mai fost înregistrat un caz asemănător: Francesca Cisneros a primit nu mai puţin de 70 (!) de amenzi de depăşire a vitezei legale, pe care, însă, le-a aruncat la gunoi – lucru care nu l-a împiedicat pe judecător să o "ardă" cu cinci zile de arest şi peste 10.000 USD amendă.

Ne întrebăm: oare atunci când sistemul de monitorizare video a circulaţiei infernale din capitală va fi pus la punct, câţi îşi vor pierde permisele?

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide