Un camion s-a răsturnat într-un sens giratoriu. A fost nevoie de o macara pentru a-l pune din nou pe roți

Autor: ProMotor 01 feb. 2021 Știri auto

Un accident rutier s-a petrecut în dimineața zilei de 1 februarie, la intrarea în Pitești, zona Vamă, chiar în sensul giratoriu. Este vorba de un camion răsturnat în urma căruia o victimă a rămas prinsă în centură. Din primele informații ar fi vorba de un camion folosit pentru transportul deșeurilor menajere.

”Evenimentul rutier va fi protocolat fără victime. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 59 de ani, din București, care conducea o autoutilitară încărcată cu deșeuri menajere, nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere și s-ar fi răsturnat.

Se încearcă repunerea pe roța autoutilitarei, cu ajutorul unei macarale. Traficul este restricționat în zonă, polițiștii fiind la fața locului în vederea dirijării circulației” a transmis în prima parte a zilei IPJ Argeş.

Camionul a fost repus pe roți cu ajutorul unei macarale

Accident rutier la Vama Pitești, o victimă prinsă în centură, din primele informații ar fi vorba de un camion de gunoi. Intervin pompierii pentru o autospecială de intervenție, una de descarcerare și o ambulanță SMURD. Victima nu a suferit răni in urma accidentului. De asemenea, pompierii asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la fata locului”, au comunicat surse din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Argeș.

Intră în GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU



Comentarii
Inchide