Cum arată camionul Iveco inspirat de celebrul serial “Casa del Papel”

Autor: David Andrei 21 mai 2021 Știri auto

Fanii serialului “Casa del Papel” întorc capul după el în trafic. Este camionul Iveco inspirat de celebra serie de pe Netflix.

GALERIE FOTO

Camionul, un Iveco S-Way, a fost realizat de Weeda Transport. Este un vehicul cu trei punți și motor Cursor de 12,9 litri, configurația de top din gama S-Way. Unitatea dezvoltă 570 de cai putere.

Modelul a primit niște plăci de oțel pe laterale și, în partea posterioară, o cutie de depozitare suplimentară. Două bare luminoase cu tehnologie LED asigură lumina necesară pentru manevre în condiții de vizibilitate redusă.

Și-a făcut apariția și un spoiler suplimentar, cu patru spoturi, sub bara de protecție.

Cei de la MW Designs au instalat elementele grafice inspirate de serialul de pe Netflix. Evident, acestea urmează și tema cromatică, ce are la bază roșul aprins. Apar pe camion numele orașelor folosite de personajele din film. În spatele cabinei, apare unul dintre personaje care poartă masca “Salvador Dali”.

Camionul “Casa del Papel” are o cabină complet modificată

Și cabina a fost modificată, urmând aceeași temă. Finisaje din lemn apar pe panourile de la interior. Inserțiile metalice și pielea de culoare roșie, plus plafonul capitonat modifică radical atmosfera la bord. Au apărut acolo și scaune noi, care par inspirate de cele care se regăsesc în mașinile sport.

Specialiștii au instalat acolo și un sistem performant de sunet. În spatele șoferului, se poate observa o hartă a lumii, realizată din piele. Numele orașelor folosite de personajele sunt marcate cu lumini LED.

Nu ne putem imagina ce tip de remorcă i s-ar potrivi, dar un lucru este cert. Camionul “Casa del Papel” va fi, cu siguranță, o atracție pe șosele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide